Nugat

Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Albusurile se bat bine intr-un bol, se adauga zaharul, care se pune putin cate putin cu o lingurita. Se adauga zaharul vanilat, se aseazabol-ul intr-un vas cu apa si se da vasul la foc, amestecandu-se compozitia cu un tel.
- Cand a inceput sa fiarba, se pune mierea, picatura cu picatura si se continua amestecatul timp de cateva minute. Se adauga nucile taiate cu cutitul. La sfarsit se pun stafidele.
- Se pune pe o tava o foaie de napolitana, se toarna peste foaie nugatul, se intinde cu o spatula, se acopera cu alta foaie de napolitana, se aseaza deasupra un fund de lemn, peste care se pune o greutate. Se pune nugatul la rece pana a doua zi si apoi se taie in bucati.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: