Petitchef

Pere fierte in vin

Desert
4 porții
10 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3-4 pere

250 ml vin rosu, dulce

1 lingura cu miere

1 lingura cu zahar

scortisoara

cateva stafide

Preparare

  • Spalam perele si le curatam de coaja.
    Punem vinul la fiert impreuna cu mierea ,
    scortisoara si stafidele.
    Cand incepe sa fiarba ,introducem perele
    si le lasam pe foc 20-25 minute,
    intorcandu-le din cand in cand, sa se
    patrunda bine cu vin.

    Scoatem perele si stafidele pe o farfurie.
    In vin, mai adaugam o lingura
    cu zahar si lasam sa fiarba ,
    pana cand se ingroasa putin si
    devine ca un sos.

    Asezam perele si stafidele pe o farfurie si le stropim din belsug cu sos de vin .
    Le putem servi si cu inghetata sau cu frisca


Comentarii (12):

05/11/2013

Super

(0) (0) Abuz
29/10/2013

F.b.

(0) (0) Abuz
21/08/2013

Deliciul meu preferat :)

(0) (0) Abuz
12/07/2013

Superrr

(0) (0) Abuz
05/07/2013

Super imi place reteta am sa o incerc si eu

(0) (0) Abuz
25/05/2013

Supppeeerrrr

(0) (0) Abuz
11/05/2013

E f.f.buna. O fac si eu din cind in cind.

(0) (0) Abuz
10/05/2013

Super!!!

(0) (0) Abuz
10/05/2013

FOARTE OK !!!

(0) (0) Abuz
18/01/2013

Super bun

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pereCe trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pereCum racim corect o sticla de vinCum racim corect o sticla de vin

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: