Petitchef

PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I)

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Framantat un aluat elastic pe care lasat la crescut,pana si-a dublat volumul.Cand a crescut suficient rasturnat aluatul pe planul de lucru uns cu o pelicula de ulei impartit in 4 si format 4 suluri egale.
  • Tehnica este foarte simpla:se impletesc in 3 sulurile 2,3 si 4,iar sulul 1 se da pe sub sulul din pozitia 2,si tot asa.
  • Pinea se lasa la crescut,se unge cu galbenus amestecat cu lapte si se pun diferite seminte deasupra.
    Painea se coacein primele 10 minute la foc mare(190-200 grade),dupa care se reduce temperatura o treapta(la 170-180grade) si se continua coacerea inca aprox.25-30 minute.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I), poza 1
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I), poza 2
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I), poza 3
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I), poza 4
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I), poza 5
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I), poza 6
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I), poza 7
PAINE IMPLETITA IN 4(TEHNICA I), poza 8

Întrebări:




Comentarii:

26/01/2013

Foarte interesant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Hamburger italian
Hamburger italian
1 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paine cu kefir si cereale
Paine cu kefir si cereale
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paine de casa
Paine de casa
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă PAINE CU MORCOVI
PAINE CU MORCOVI
6 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Julienne – Tehnica de taiere in betisoare Julienne – Tehnica de taiere in betisoare „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: