Petitchef

Paine spaniola

Aperitiv
4 porții
20 min
45 min
Foarte ușor
569 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g faina alba

250 ml apa

10 g sare

25 g zahar

50 g margarina

25 g drojdie proaspata sau echivalentul in drojdie uscata

Preparare

  • Se pun ingredientele in cuva in aceasta ordine: apa, margarina taiata in bucati, sarea, zaharul, faina si drojdia. Se conecteaza programul de framantat si dospit (la Moulinex progr.11).
  • Se scoate aluatul, se pune pe o suprafata cu faina se se da forma. Se cresteaza cu cutitul, se pune in tava si se pulverizeaza cu apa. Se pune in cuptorul preincalzit in care pus un vas mic cu apa.
  • Se lasa 45 minute la 200ºC. Se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (215g)
Calorii: 568Kcal
  • Carbo: 96.4g
  • Grăsimi: 11.9g
  • Grăsimi sat.: 2.4g
  • Proteine: 15.2g
  • Fibre: 5g
  • Zahăr: 9.3g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 18

Poze

Paine spaniola, poza 1
Paine spaniola, poza 2
Paine spaniola, poza 3
Paine spaniola, poza 4
Paine spaniola, poza 5
Paine spaniola, poza 6
Paine spaniola, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2h50m
Foarte ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2h35m
Ușor
1 / 5
Rețetă Paine indiana naan (indian naan bread)
Paine indiana naan (indian naan bread)
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paine cu dovlecei
Paine cu dovlecei
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.