Petitchef

PITUTE COAPTE IN TUCI

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia apoi treptat apa calduta si sarea. Se framanta aluatul pana ce nu se mai lipeste de maini apoi se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
  • Cand este gata se imparte aluatul in 3 bucati cat de cat egale. Se presara faina pe masa de lucru, se ia o bucata si se intinde cu mana apoi se pune in tuciul incins fara a fi uns cu ulei.
  • Se coace pe ambele parti la foc mediu. Cand este gata se scoate si se inveleste intr-un prosop de bucatarie sa nu se intareasca. La fel se procedeaza si cu celelalte bucati de aluat. Sunt foarte, foarte bune.

Rețete inrudite

YouTube

N Nely`s Blog

Poze

PITUTE COAPTE IN TUCI, poza 1
PITUTE COAPTE IN TUCI, poza 2
PITUTE COAPTE IN TUCI, poza 3
PITUTE COAPTE IN TUCI, poza 4





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de vinete coapte cu paine prajita
Pasta de vinete coapte cu paine prajita
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
Rețetă Oua coapte in paine
Oua coapte in paine
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pachetele cu ciuperci si piept de pui
Pachetele cu ciuperci si piept de pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pudding de paine
Pudding de paine
12 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Placinta cu zahar
Placinta cu zahar
8 porții
3 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.