Petitchef

Popcorn din conopida

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
conopida cruda

ulei presat la rece de porumb

fulgi de drojdie (in Plafar, magazine naturiste)

sare

Preparare

  • Conopida se taie buchetele si se spala. Apoi se taie mai marunt, avand grija sa nu o faramitati prea tare si sa pastrati cat mai intacte acele inflorescente mici. Asta daca vreti sa va aminteasca de popcorn. Daca insa nu le aveti cu partea estetica, taiati dupa cum va pofteste inima.
  • Intr-un vas incapator faceti un sos din ulei, fulgi de drojdie si sare. Gustati, pt a nu risca sa faceti un sos prea sarat sau cu un gust prea puternic de fulgi de drojdie.
  • Zvarliti buchetelele de conopida peste sos, amestecati bine bine de tot. Lasati conopida sa se imbibe cu sos pret de 30 minute, apoi savurati-o fie cu mana, fie cu o lingura.
L Lifestyle blog





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa de conopida
Supa de conopida
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Conopida pane
Conopida pane
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Aloo gobi (cartofi cu conopida)
Aloo gobi (cartofi cu conopida)
4 porții
30 min
Ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulLoboda si stevia, sanatatea din natura!Loboda si stevia, sanatatea din natura!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: