Petitchef

Ardei gras si conopida la borcan

Altele
6 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6

1 kg ardei gras amestec


Marar uscat

Telina tije cu Frunze verzi

2 plicuri picant fix

300 g zahar

600 ml otet

Preparare

  • Curatam si spalam conopida. Spalam si indepartam cotorul si semintele ardeilor pe care ii lasam bucati mari.
  • Spalam 2 borcane de 3L, adaugam cate o crengta de marar, una de telina si 2 fasii de hrean,pe fundul fiecaruia. Asezam alternativ , ardeii si conopida pana umplem borcanele.
  • Deasupra punem dinnou hrean, marar si tije de telina. Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plicu si turnam peste legume. Legam borcanele cu celofan si pentru o mai buna siguranta de pastrare, le-a legat si cu hartie cerata, peste celofan.

Poze

Ardei gras si conopida la borcan, poza 1
Ardei gras si conopida la borcan, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

03/10/2013

Arata super si cred ca e si gustoasa
arata super si cred ca e si gustoasa!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ardei gras rosu umplut cu couscous
Ardei gras rosu umplut cu couscous
1 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ardei grasi umpluti cu varza (alba)
Ardei grasi umpluti cu varza (alba)
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ardei iuti la borcan
Ardei iuti la borcan
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei