Petitchef

Tapenade

Aperitiv
4 porții
5 min
Foarte ușor
Pentru un aperitiv rapid, ce e mai bun decat o reteta din bucataria provensala? Masline negre, capere, ansoa ... ati ghicit, vorbim de tapenade!
Foarte usor de facu! Nu trebuie decat sa amestecati ingredientele. Se poate manca cu paine prajita sau batoane de legume, se poate folosi ca umplutura intre foi de foietaj.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 gr masline negre fara samburi

30 gr capere

60 gr fileuri de ansoa in ulei

100 ml ulei de masline

1 lingurita piper

suc de la 1/2 lamaie

Materiale

Chopper

Preparare

  • Etapa 1 - Tapenade
    Se amesteca maslinele, caperele, fileuri de ansoa, cu ulei de masline si piper.
  • Etapa 2 - Tapenade
    In timp ce amestecati se adauga putin cate putin uleiul de masline si sucul de lamaie.
  • Etapa 3 - Tapenade
    Gata!

Video

YouTube


Comentarii:

Lucia, 10/01/2019

Foarte buna! Am folosit-o si la melci din foietaj cu tapenade

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
10/01/2019

Bună

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: