Petitchef

Tapenade (pasta de masline)

Tapenade sau tapenada este o pasta de masline tipica in sudul Frantei si se poate face cu masline negre sau verzi.

Aperitiv
2 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Etapa 1 - Tapenade (pasta de masline)
    Se pun toate ingrendientele intr-un vas si se toaca cu robotul de bucatarie pana se face o pasta.
    Am vazut in Internet ca se poate pune si coniac, brandy, etc, usturoi orí nuci.


Poze

Tapenade (pasta de masline), poza 1
Tapenade (pasta de masline), poza 2
Tapenade (pasta de masline), poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tapenade
Tapenade
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Uleiul de masline - Aurul verde! Uleiul de masline - Aurul verde! Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.