Petitchef

Crostini cu branza de capra, chorizo si masline

Aperitiv
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Bagheta proaspata

branza de capra

salam chorizo

putin unt

masline kalamata.

Preparare

  • Cuptorul se porneste pe gril/broil.Feliile de bagheta se ung cu putin unt si se rumenesc intr-o tigaie teflonata, rumenit numai pe o parte.
  • Pe fiecare felie se aseaza o bucatica de branza de capra, si toate feliutele frumos aliniate intr-o tava merg la cuptor pt 3 minute sau pana se rumeneste branza.
  • Gratarul este la mijlocul cuptorului si la mine nu a durat mai multe de 3 minute sa se rumeneasca delicat
    - intepam cu cate o scobitoare o felie de salam si o maslina si o asezam pe crostini cum vedeti in foto.

Întrebări:




Comentarii:

07/10/2015

O "reteta" pe care o notez cu dublu K!

(0) (0) Abuz
20/08/2015

Obisnuit

(0) (0) Abuz
20/08/2015

Pe care crostini, ca pana acum aveam o bagheta? Nu cred ca aici e cazul sa mai pui si delicat!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu branza de capra si rosii
Tarta cu branza de capra si rosii
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Briose cu dovlecel si branza de capra
Briose cu dovlecel si branza de capra
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.