Petitchef

Masline prajite cu crusta de pesmet

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Uleiul de rapita se pune la incins intr-o tigaie. Faina si pesmetul se pun pe farfurii separate.
  • Oul si laptele se bat intr-un bol. Se trec maslinele prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.
  • Se prajesc in ulei incins minute pana se auresc. Se scurg pe servete de bucatarie si se servesc ca aperitive.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Masline pane
Masline pane
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Masline conservate/olive a lunga conservazione
Masline conservate/olive a lunga conservazione
12 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cod in crustă de chorizo
Cod in crustă de chorizo
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei