Petitchef

Masline prajite cu crusta de pesmet

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Uleiul de rapita se pune la incins intr-o tigaie. Faina si pesmetul se pun pe farfurii separate.
  • Oul si laptele se bat intr-un bol. Se trec maslinele prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.
  • Se prajesc in ulei incins minute pana se auresc. Se scurg pe servete de bucatarie si se servesc ca aperitive.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cod in crustă de chorizo
Cod in crustă de chorizo
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează