Petitchef

Sufleu din branza cu masline verzi

Antreuri
4 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 oua, 125 gr branza Camembert, 30 gr faina, 150 ml smantana, 25 gr unt, sare, piper, 100 gr masline verzi fara samburi, 15 gr unt pentru forma.

Preparare

  • Untul se freaca cu faina, se adauga smantana, se amesteca bine, apoi adaugam ouale batute si foarte putina sare, fiindca branza a fost destul de sarata si maslinele sunt sarate la fel. Se unge un vas termorezistent cu unt, se rup bucatile de branza si se imprastie pe toata suprafata vasului si turnam compozitia peste, apoi asezam maslinele. Se coace in cuptorul incalzit pana ce devine auriu, rumen deasupra, se serveste cald sau rece.

Poze

Sufleu din branza cu masline verzi, poza 1Sufleu din branza cu masline verzi, poza 2Sufleu din branza cu masline verzi, poza 3



Comentarii (14):

13/03/2016

"si turnam compozitia peste" Eventual turnam compozitia de peste dar nu l-ai trecut la ingrediente!
Oricum, ce ai facut tu aici numai sufleu nu e!

(0) (0) Abuz
13/03/2016

Un sufle implica albusele batute spuma ,aceasta se poate numi cu indulgenta branza la cuptor ,mai multa atentie ,ca tinerele doamne sa deprinda retetele asa cum se prepara corect

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 16/11/2015

De ce Camembert? Asta e snobism. Telemeaua este foarte buna la un sufleu. Tu ai facut defapt o budinca. La un sufleu albusurile se bat spuma tare si de amesteca cu restul ingredientelor dar fara faina.

(0) (0) Abuz
16/11/2015

Poftim exprimare:
"Untul se freaca... se adauga... se amesteca... apoi adaugam... Se unge... se rup... se imprastie... si turnam... apoi asezam... Se coace... se serveste".
Pai ori zici mereu se face... se drege, ori zici facem... dregem! Nu asa alandala cum ai facut tu! "turnam compozitia peste" in loc de "turnam compozitia deasupra" ca doar nu folosesti peste in aceasta reteta!

(0) (1) Abuz
13/10/2014

Simplu,bun

(0) (0) Abuz
30/03/2014

O branza mai ieftina nu merge?

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Gustos ...

(0) (0) Abuz
30/03/2014

F. bun

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
30/03/2014

De incercat ,nu are ce sa nu fie bun,dar Camembertul e cam scump

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sufleu de branza inimioara
Sufleu de branza inimioara
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sufleu de paste cu legume
Sufleu de paste cu legume
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sufleu mămăliguță cu brânză
Sufleu mămăliguță cu brânză
4 porții
1h10m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaUleiul de masline - Aurul verde!Uleiul de masline - Aurul verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: