Petitchef

Sufleu din branza cu masline verzi

Antreuri
4 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 oua, 125 gr branza Camembert, 30 gr faina, 150 ml smantana, 25 gr unt, sare, piper, 100 gr masline verzi fara samburi, 15 gr unt pentru forma.

Preparare

  • Untul se freaca cu faina, se adauga smantana, se amesteca bine, apoi adaugam ouale batute si foarte putina sare, fiindca branza a fost destul de sarata si maslinele sunt sarate la fel. Se unge un vas termorezistent cu unt, se rup bucatile de branza si se imprastie pe toata suprafata vasului si turnam compozitia peste, apoi asezam maslinele. Se coace in cuptorul incalzit pana ce devine auriu, rumen deasupra, se serveste cald sau rece.

Poze

Sufleu din branza cu masline verzi, poza 1
Sufleu din branza cu masline verzi, poza 2
Sufleu din branza cu masline verzi, poza 3

Întrebări:




Comentarii (14):

13/03/2016

"si turnam compozitia peste" Eventual turnam compozitia de peste dar nu l-ai trecut la ingrediente!
Oricum, ce ai facut tu aici numai sufleu nu e!

(0) (0) Abuz
13/03/2016

Un sufle implica albusele batute spuma ,aceasta se poate numi cu indulgenta branza la cuptor ,mai multa atentie ,ca tinerele doamne sa deprinda retetele asa cum se prepara corect

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 16/11/2015

De ce Camembert? Asta e snobism. Telemeaua este foarte buna la un sufleu. Tu ai facut defapt o budinca. La un sufleu albusurile se bat spuma tare si de amesteca cu restul ingredientelor dar fara faina.

(0) (0) Abuz
16/11/2015

Poftim exprimare:
"Untul se freaca... se adauga... se amesteca... apoi adaugam... Se unge... se rup... se imprastie... si turnam... apoi asezam... Se coace... se serveste".
Pai ori zici mereu se face... se drege, ori zici facem... dregem! Nu asa alandala cum ai facut tu! "turnam compozitia peste" in loc de "turnam compozitia deasupra" ca doar nu folosesti peste in aceasta reteta!

(0) (1) Abuz
13/10/2014

Simplu,bun

(0) (0) Abuz
30/03/2014

O branza mai ieftina nu merge?

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Gustos ...

(0) (0) Abuz
30/03/2014

F. bun

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
30/03/2014

De incercat ,nu are ce sa nu fie bun,dar Camembertul e cam scump

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Sufleu de branza inimioara
Sufleu de branza inimioara
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sufleu de dovlecei cu rosii
Sufleu de dovlecei cu rosii
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Sufleu ratatouille
Sufleu ratatouille
4 porții
1 oră
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipicaCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.