Petitchef

Sufleu din branza cu masline verzi

Antreuri
4 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Untul se freaca cu faina, se adauga smantana, se amesteca bine, apoi adaugam ouale batute si foarte putina sare, fiindca branza a fost destul de sarata si maslinele sunt sarate la fel. Se unge un vas termorezistent cu unt, se rup bucatile de branza si se imprastie pe toata suprafata vasului si turnam compozitia peste, apoi asezam maslinele. Se coace in cuptorul incalzit pana ce devine auriu, rumen deasupra, se serveste cald sau rece.

Poze

Sufleu din branza cu masline verzi, poza 1
Sufleu din branza cu masline verzi, poza 2
Sufleu din branza cu masline verzi, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii (14):

13/03/2016

"si turnam compozitia peste" Eventual turnam compozitia de peste dar nu l-ai trecut la ingrediente!
Oricum, ce ai facut tu aici numai sufleu nu e!

(0) (0) Abuz
13/03/2016

Un sufle implica albusele batute spuma ,aceasta se poate numi cu indulgenta branza la cuptor ,mai multa atentie ,ca tinerele doamne sa deprinda retetele asa cum se prepara corect

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 16/11/2015

De ce Camembert? Asta e snobism. Telemeaua este foarte buna la un sufleu. Tu ai facut defapt o budinca. La un sufleu albusurile se bat spuma tare si de amesteca cu restul ingredientelor dar fara faina.

(0) (0) Abuz
16/11/2015

Poftim exprimare:
"Untul se freaca... se adauga... se amesteca... apoi adaugam... Se unge... se rup... se imprastie... si turnam... apoi asezam... Se coace... se serveste".
Pai ori zici mereu se face... se drege, ori zici facem... dregem! Nu asa alandala cum ai facut tu! "turnam compozitia peste" in loc de "turnam compozitia deasupra" ca doar nu folosesti peste in aceasta reteta!

(0) (1) Abuz
13/10/2014

Simplu,bun

(0) (0) Abuz
30/03/2014

O branza mai ieftina nu merge?

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Gustos ...

(0) (0) Abuz
30/03/2014

F. bun

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
30/03/2014

De incercat ,nu are ce sa nu fie bun,dar Camembertul e cam scump

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Sufleu de cartofi cu sfeclă și ciuperci
Sufleu de cartofi cu sfeclă și ciuperci
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Sufleu de rosii cu vinete
Sufleu de rosii cu vinete
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Sufleu de dovlecei cu rosii
Sufleu de dovlecei cu rosii
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: