Petitchef

Ulei de masline aromat cu busuioc si usturoi

Altele
6 porții
20 min
Foarte ușor
683 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 6
8-10 tulpini de busuioc

2 catei de usturoi

500 ml ulei de masline extra virgin

Preparare

  • Se zdrobesc putin tulpinile prin apasare cu lama unui cutit. Se curata cateii de usturoi si se taie in jumatate. Se alege o sticla care se poate inchide ermetic. Se indeasa in sticla usturoiul si tulpinile de busuioc.
  • Se umple sticla cu ulei si se inchide. Se lasa sa stea, la infuzat, circa 2 saptamani, apoi se foloseste.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție = 93g
Calorii: 683Kcal
  • Carbo: 0.9g
  • Grăsimi: 75g
  • Grăsimi sat.: 10.4g
  • Proteine: 0.7g
  • Fibre: 0.7g
  • Zahăr: 0.2g
  • ProPoints: 19
  • SmartPoints: 23
* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii

Întrebări:




Comentarii:

27/12/2012

Foarte bune sfaturile. Le voi urma si voi reveni cu rezultatele. Multumesc.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ulei aromat cu busuioc
Ulei aromat cu busuioc
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ulei picant
Ulei picant
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vinete cu sos de busuioc si usturoi
Vinete cu sos de busuioc si usturoi
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Grisine cu masline si usturoi
Grisine cu masline si usturoi
4 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Uleiul de masline - Aurul verde!Uleiul de masline - Aurul verde!Colectie de retete cu maslineColectie de retete cu maslineFoaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: