Ingrediente: blat: 3 oua 6-7 linguri zahar 50 ml apa 50 g ciocolata rasa 5-6 ling faina 2 linguri cacao o lingurita praf copt Un varf cutit sare crema: 175 g...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Pentru tort aveti nevoie de: 2 cani (280 g) faina alba 2 lingurite bicarbonat 1/4 lingurita sare 1/2 cana (115 g) unt la temperatura camerei 3/4...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 125 g. zahar un praf de sare 150 g. faina Pentru crema: 1 plic praf de budinca de vanilie 500 ml. vin rosu 150 g. zahar 250 g....
Ingrediente: Blat de ciocolată 110 g făină; 40 g cacao pudră; 30 g unt moale; 1 linguriță praf de copt; 2 ouă; 150 g zahăr; un praf de sare; 100 ml lapte cald;...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Pentru blat: 250- 300 g biscuiti 50 g alune sau nuci -100 g unt moale esenta de rom 1 lingurita scortisoara 1 lingura cacao 2 linguri zahar farin...
Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 200 g zahar 200 g nuca macinata 3 g faina 1 praf de copt glazura 1: 200 g ciocolata alba , 5 l ulei crema: 10 g zahar 200 g unt...