Petitchef

Bors cu Praz

9 rețete
Rețetă Bors de praz

Bors de praz

(6 voturi), (1) , (6)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 4 fire mari de praz 1 morcov destul de mare 1/2 telina potrivita 1/2 ardei gras mare 2 cartofi potriviti suc de rosii dupa dorinta fiecaruia bors dup...
Rețetă Bors rusesc

Bors rusesc

(16 voturi), (2) , (19)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 1 kg carne cu oase 2 sfecle rosii mici o telina mica 1 morcov, - jumatate de varza mica 2 cartofi, 2 cepe, 100 g mazare 1 fir de praz mediu 1 l bo...
Rețetă Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

(13 voturi), (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 bucata praz 2- 3 fire ceapa verde 4 catei usturoi 1 morcov mic frunze patrunjel verde 1 lingurita ghimbir pudra 1 lingura amidon 200 ml smantana 5...
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

(1154 voturi), (154) , (317)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: o ceapa mare un cartof mediu un morcov mare un pastarnac sau radacina de patrunjel o telina medie un pumn de mazare, obligatoriu! jumatate de ardei r...
Rețetă Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

(74 voturi), (11) , (56)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: aproximativ 1 kg de maruntaie de pasare ametecate 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 telina 1 morcov mare 1 fir de praz o ceasca de orez 2 ...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(213 voturi), (19 comentarii)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Ciorba de varza dulce cu afumatura

Ciorba de varza dulce cu afumatura

(42 voturi), (6) , (70)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 200 g sunca de casa 1 lingura de ulei 500 g varza proaspata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1 telina ½ gogosar rosu 1 ceapa Putin praz: 1 foaie da...
Rețetă Supa- crema de chicons (supa-crema de andive) reteta belgiana

Supa- crema de chicons (supa-crema de andive) reteta belgiana

(5 voturi), (1) , (5)
Felul principal Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: 4 chicons (andive), 2 cepe, partea alba de la un praz mare, 2 cartofi mari, 100 g frisca lichida, marar sau patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o ...
Rețetă Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

(11 voturi), (2) , (6)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 3-4 oua 2-3 morcovi 1-2 radacina patrunjel 1 ceapa rosie praz 2-3 catei usturoi 150 g carnati de casa afumat smantana zeama de varza murata 2 linguri...
Rețetă Bors de sfecla rosie, cu grausor

Bors de sfecla rosie, cu grausor

Altele Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: 1-2 buc. sfecla rosie, 1 buc praz, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 pastarnac, 1 telina mica, 1 ceapa potrivita, 1 legatura ceapa verde, 1 legatu...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.