Petitchef

Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.
  • Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici. In doua linguri de ulei calim putin morcovul pina dezvolta o culoare portocalie, adaugam ceapa vrede si calim 1-2 minute si adaugam usturoiul si prazul.
  • Completam cu apa necesara si asezonam. Lasam sa fiarba bine legumele care vor fi gata in cam 15 minute.
  • Smantana o amestecam cu zeama de lamaie si un polonic de ciorba fierbinte. Sringem focul sub ciorba si adaugam amestecul de smantana.
  • La servit radeam deasupra cascaval si presaram patrunjel verde deasupra.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de curcan cu zeama de varza
Ciorba de curcan cu zeama de varza
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba de praz
Ciorba de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
5 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Zucchini cu lamaie si feta
Zucchini cu lamaie si feta
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Retete cu... Praz Retete cu... Praz Adio si un praz verde! Adio si un praz verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.