Ingrediente: 1 kg faina cca 50 ml lapte cca 100 ml apa 1 lingurita de sare 25 g drojdie 4 galbenusuri 30 ml ulei 1/2 lingurita zahar 500 g branza de burduf 500...
Ingrediente: INGREDIENTE:1 kg.de faina,1 cub de drojdie cat o nuca,200gr.de lapte batut,sare,1ou,ulei,5 cartofi,400 gr,de cas de oaie(telemea),o ceapa,boia
Ingrediente: 1 plic Maggi Idea Zilei o jumatate de piept de pui taiat cuburi si prajit in ulei, se poate inlocui cu 150 g sunca, ca in indicatiile de pe pachet...
Folosita ca inlocuitor al permezanului, Pecorino este este numele generic pentru toate branzeturile italiene obtinute din lapte de oaie (“pecora” – oaie), indiferent de zona Italiei in care au fost produse.
Ingrediente: 400 g paste fainoase 300 g cas de oaie sau branza telemea 200 g sunca 5 oua 1 rosie 1 ardei gras marar verde condimente Barbeque sare piper boia...
Ingrediente: 1 l de apa, cam 150 g.de faina de malai, 1 lg-ta plina de sare, 250 g.cas de oaie sau burduf, slaninuta afumata de casa, 100 ml.de smantana
Ingrediente: 600 g faina de malai 100 g gris 1 lingura unt 3 l apa sare 250 g cas de oaie 200 ml smantana 150 g kaizer 150 g carnat de casa 100 g slanina afumata
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.