Petitchef

Caserecce cu frunze de gulii

Felul principal
4 porții
14 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Tocam marunt frunzele de gulie fierte, catelul de usturoi, ardeiul iute, rosiile si fileurile de ansoa, Punem la fiert o oala plina cu apa, amestecata cu 2 linguri de ulei de masline si putina sare.
  • Punem la incins 2-3 linguri de ulei de masline si calim pentru cateva minute, catelul de usturiu, ardeiul iute, rosiile si fileurile de ansoa.
  • Adaugam frunzele de gulie si 1 polonic din apa in care fierb pastele si amestecam bine.
  • Le lasam pe foc pentru 5 minute, dupa care adaugam pastele scurse de apa in care au fiert, amestecam bine pe foc mic pentru inca 2-3 minute dupa care adaugam cca 100 gr parmezan ras, daca nu sunteti in post, ametscam si servim.

L Laura Adamache

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Toast cu pesto si parmezan
Toast cu pesto si parmezan
12 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cateva idei culinare cu frunze de menta Cateva idei culinare cu frunze de menta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează