Petitchef

Gulii pane

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Guliile se curata de coaja, se taie felii de grosimea unui deget si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie.
  • Se scurg intr-o sita:Se imbraca guliile in mustarul amestecat cu piper:.apoi se dau prin pesmet.
  • Se prajesc in uleiul fierbinte pana devin aurii:Se scot pe un servetel de bucatarie si se servesc imediat.
  • In acelasi mod puteti praji si frunzele guliilor (e criza, nimic nu se arunca )se oparesc in apa cu sare, se dau printr-un sos format din 3 linguri faina, sare, boia si apa si se imbraca in pesmet. Se frig in ulei fierbinte.

Rețete inrudite

YouTube

Camembert pané



Poze

Gulii pane, poza 1
Gulii pane, poza 2
Gulii pane, poza 3
Gulii pane, poza 4
Gulii pane, poza 5
Gulii pane, poza 6
Gulii pane, poza 7

Întrebări:




Comentarii:

07/09/2013

Sunt delicioaseeeee

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gulii umplute
Gulii umplute
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Caserecce cu frunze de gulii
Caserecce cu frunze de gulii
4 porții
34 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.