Petitchef

Gulii pane

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Guliile se curata de coaja, se taie felii de grosimea unui deget si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie.
  • Se scurg intr-o sita:Se imbraca guliile in mustarul amestecat cu piper:.apoi se dau prin pesmet.
  • Se prajesc in uleiul fierbinte pana devin aurii:Se scot pe un servetel de bucatarie si se servesc imediat.
  • In acelasi mod puteti praji si frunzele guliilor (e criza, nimic nu se arunca )se oparesc in apa cu sare, se dau printr-un sos format din 3 linguri faina, sare, boia si apa si se imbraca in pesmet. Se frig in ulei fierbinte.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Gulii pane, poza 1
Gulii pane, poza 2
Gulii pane, poza 3
Gulii pane, poza 4
Gulii pane, poza 5
Gulii pane, poza 6
Gulii pane, poza 7

Întrebări:




Comentarii:

07/09/2013

Sunt delicioaseeeee

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gulii umplute
Gulii umplute
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Conopida pane in aluat de post
Conopida pane in aluat de post
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tofu pane cu sos de rosii
Tofu pane cu sos de rosii
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Conopida pane
Conopida pane
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.