Petitchef

Ciorba ardeleneasca de gulii

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Guliile se curata si se taie julien. Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2 de morcov se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste cu o lingura cu ulei, impreuna cu ceapa verde.
  • In oala se adauga 4 l apa peste morcovul calit, apoi celelalte legume, se asezoneaza si se lasa sa fiarba. Se fac galustele.Oul se bate bine, se adauga 2 linguri ulei si apoi faina. Amestecam bine si lasam 10 minute sa se odihneasca.
  • Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, cu ajutorul unei lingurite se rup galustele in ciorba. Se mai lasa sa fiarba 10 minute apoi se stinge focul.
    Cine doreste poate acri ciorba cu bors.
  • La servire adaugam smantana in farfurie. Ciorba se serveste cu ardei iute.

Rețete inrudite

YouTube

Ghivece cu morcovi


Întrebări:




Comentarii:

18/10/2016

Am gatit aceasta supa si vreau sa zic ca nu ma asteptam sa fie asa de gustoasa!!!A mancat pana si Baiatul meu care are 11 ani:)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/02/2014

Super bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/08/2013

Imi place detaliu cu care a fost scris!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/06/2013

Este o reteta simpla si foarte buna.Bravo

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/05/2014

F.buna

(0) (0) Abuz
24/01/2014

Cred ca e foarte buna! O incerc imediat!!!!!multumesc!!

(0) (0) Abuz
16/11/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
28/09/2013

.

(0) (0) Abuz
09/08/2013

O sa o gatesc acum! Sper sa fie gustoasa!

(0) (0) Abuz
10/07/2013

GOOD

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ghivece cu morcovi
Ghivece cu morcovi
20 porții
1 h 57 m
Foarte ușor
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează