Petitchef

Ciorba ardeleneasca de gulii

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 gulii mari


2 radacina patrunjel

2 fire ceapa verde

1 ou

2 linguri faina


bors

patrunjel verde

3 linguri ulei

sare

piper

Preparare

  • Guliile se curata si se taie julien. Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2 de morcov se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste cu o lingura cu ulei, impreuna cu ceapa verde.
  • In oala se adauga 4 l apa peste morcovul calit, apoi celelalte legume, se asezoneaza si se lasa sa fiarba. Se fac galustele.Oul se bate bine, se adauga 2 linguri ulei si apoi faina. Amestecam bine si lasam 10 minute sa se odihneasca.
  • Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, cu ajutorul unei lingurite se rup galustele in ciorba. Se mai lasa sa fiarba 10 minute apoi se stinge focul.
    Cine doreste poate acri ciorba cu bors.
  • La servire adaugam smantana in farfurie. Ciorba se serveste cu ardei iute.



Comentarii:

18/10/2016

Am gatit aceasta supa si vreau sa zic ca nu ma asteptam sa fie asa de gustoasa!!!A mancat pana si Baiatul meu care are 11 ani:)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/02/2014

Super bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/08/2013

Imi place detaliu cu care a fost scris!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/06/2013

Este o reteta simpla si foarte buna.Bravo

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/05/2014

F.buna

(0) (0) Abuz
24/01/2014

Cred ca e foarte buna! O incerc imediat!!!!!multumesc!!

(0) (0) Abuz
16/11/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
28/09/2013

.

(0) (0) Abuz
09/08/2013

O sa o gatesc acum! Sper sa fie gustoasa!

(0) (0) Abuz
10/07/2013

GOOD

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba ardeleneasca de fasole pastai cu afumatura
Ciorba ardeleneasca de fasole pastai cu afumatura
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba ardeleneasca cu usturoi (aita)
Ciorba ardeleneasca cu usturoi (aita)
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba ardeleneasca cu pui
Ciorba ardeleneasca cu pui
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: