Petitchef

Gulii umplute

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4


2 cepe

1 lingura pesmet

sare,piper,boia

1 lingura ulei

putin unt

patrunjel verde


Pentru sos :

2 cepe

2 linguri faina

500 ml lapte

Preparare

  • Prima data curatam guliile,le spalam si le scobim. Punem apa cu sare la fiert,cand da in clocot scufundam guliile si le lasam sa fiarba 5 minute.
  • Calim 2 cepe in putin ulei,adaugam miezul taiat cat mai marunnt si cand s-au inmuiat se adauga carnea tocata si se calesc impreuna pana isi schimba carnea culoarea.
  • Se condimenteaza cu sare,piper,boia si se adauga 1 lingura de pesmet,patrunjel tocat si se amesteca toate.
  • Pentru sos :
    Calim 2 cepe,adaugam faina si lapte putin cate putin pana devine un sos mai grosut.
  • Se condimenteaza cu sare dupa gust.Umplem guliile cu amestecul de carne tocata si le asezam intr-o tava unsa cu unt.
  • Peste turnam sosul alb si dal la cuptor pana se face pe deasupra o crusta aurie,
    cca 35 de minute .

Poze

Gulii Umplute, poza 1
Gulii Umplute, poza 2
Gulii Umplute, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete umplute la cuptor
Vinete umplute la cuptor
4 porții
1h30m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gulii pane
Gulii pane
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei