Ingrediente: 2 pesti (500 gr fiecare, curatati de mate si solzi, eu am folosit tilapia) O ceapa 1 morcov mare (sau 2 mai mici) O radacina de telina sau 2-3 tije...
Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.
Ingrediente: cap si coada de peste 1 ceapa 1 morcov 1|2 ardei gras rosu 1 lingura de orez 1|2 cutie de rosii in bulion sare ulei ptr fript si putina faina.
La cererea celor ce au mancat ciorba de peste facuta de mine, la ceaun, pun reteta aici, sa o afle toata lumea :-).
Nu este nici un mare secret, numai trebuie sa faceti totul cu pasiune.
In ciorba de peste lipoveneasca nu intra decat 4 legume: cartofi