Petitchef

Ciorba de peste

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 peste mai maricel

3-4 linguri ulei



1 cartof

telina tulpina

2 rosii

1/2 cescuta cu orez

2 cani cu zeama de varza

1 ou

telina si patrunjel verde

Preparare

  • Se toaca legumele legumele se calesc in ulei pus si orezul si rosiile,tot in afara de peste, in oala sub presiune ,pt cateva minute dar voi,daca nu aveti sau nu fol asa ceva dupa ce-ati calit putin zarzavatul,se add apa si se acopera cu capacul si se fierbe la foc incet.
  • Cand zarzavatul e aproape fiert ,se add orezul si rosiile +1lingura de vegeta si se mai lasa cateva min pana fierb toate..dupa care se pune zeama de varza,iar dupa 2-3 clocote se add si pestele taiat bucati..si se mai lasa 2-3 min pe foc.la sfarsit se da oala de pe foc,se pune oul si verdeata tocata!

Poze

CIORBA DE PESTE, poza 1CIORBA DE PESTE, poza 2CIORBA DE PESTE, poza 3CIORBA DE PESTE, poza 4



Comentarii:

31/03/2015

Excelenta ciorba cu zeama de varza !!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/04/2015

Asta nu este ciora de peste

(0) (0) Abuz
06/04/2015

E mare amuzament pe site-ul asta!
Nu se pun si orez si cartofi. Ciorba de peste trebuie sa fie usor clara. Amidonul din cartofi tulbura zeama. Nu merge oul la peste :( :( :( JENANTA RETETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
01/04/2015

Buna gustoasa*

(0) (0) Abuz
31/03/2015

Ciorba adevarata de peste nu se pune orez si zeama de varza se acreste cu otet

(0) (1) Abuz
31/03/2015

Într-adevăr, rețeta-i jenantă dar, ăl (aia) de ai scris „asta este...a la București ” , de unde ști că autorul e bucureștean???(sau ai vreo fobie în sensul ăsta) Eu sunt bucureștean și mă numesc Gabriel. Printre multe altele știu să fac și ciorbă de pește (acrită cu propriu-mi borș). Aici ai ocazia să vezi tot felul de bazaconii deci, te poți distra(sau din contră). Dacă erai binecrescut(ă), scriai rețeta proprie și te semnai(adăugai și zona aleasă de unde ești :) )

(2) (0) Abuz
31/03/2015

Vai mama ei de reteta!

(1) (0) Abuz
31/03/2015

SUPER

(0) (0) Abuz
31/03/2015

"daca nu aveti sau nu fol asa ceva", "se add orezul" etc. Tu scrii romaneste?

(0) (1) Abuz
14/12/2012

Super reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste)
Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste)
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ciorba de peste
Ciorba de peste
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciorba de peste
Ciorba de peste
12 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: