Petitchef

CIORBA DE PESTE

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se toaca legumele legumele se calesc in ulei pus si orezul si rosiile,tot in afara de peste, in oala sub presiune ,pt cateva minute dar voi,daca nu aveti sau nu fol asa ceva dupa ce-ati calit putin zarzavatul,se add apa si se acopera cu capacul si se fierbe la foc incet.
  • Cand zarzavatul e aproape fiert ,se add orezul si rosiile +1lingura de vegeta si se mai lasa cateva min pana fierb toate..dupa care se pune zeama de varza,iar dupa 2-3 clocote se add si pestele taiat bucati..si se mai lasa 2-3 min pe foc.la sfarsit se da oala de pe foc,se pune oul si verdeata tocata!


Poze

CIORBA DE PESTE
CIORBA DE PESTE - poza 2
CIORBA DE PESTE - poza 3
CIORBA DE PESTE - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

31/03/2015

Excelenta ciorba cu zeama de varza !!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/04/2015

Asta nu este ciora de peste

(1) (0) Abuz
06/04/2015

E mare amuzament pe site-ul asta!
Nu se pun si orez si cartofi. Ciorba de peste trebuie sa fie usor clara. Amidonul din cartofi tulbura zeama. Nu merge oul la peste :( :( :( JENANTA RETETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(1) (0) Abuz
01/04/2015

Buna gustoasa*

(0) (0) Abuz
31/03/2015

Ciorba adevarata de peste nu se pune orez si zeama de varza se acreste cu otet

(0) (1) Abuz
31/03/2015

Într-adevăr, rețeta-i jenantă dar, ăl (aia) de ai scris „asta este...a la București ” , de unde ști că autorul e bucureștean???(sau ai vreo fobie în sensul ăsta) Eu sunt bucureștean și mă numesc Gabriel. Printre multe altele știu să fac și ciorbă de pește (acrită cu propriu-mi borș). Aici ai ocazia să vezi tot felul de bazaconii deci, te poți distra(sau din contră). Dacă erai binecrescut(ă), scriai rețeta proprie și te semnai(adăugai și zona aleasă de unde ești :) )

(2) (0) Abuz
31/03/2015

Vai mama ei de reteta!

(1) (0) Abuz
31/03/2015

SUPER

(0) (0) Abuz
31/03/2015

"daca nu aveti sau nu fol asa ceva", "se add orezul" etc. Tu scrii romaneste?

(0) (1) Abuz
14/12/2012

Super reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ragoût vegetarian
Ragoût vegetarian
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paella super rapida la multicooker cookeo
Paella super rapida la multicooker cookeo
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează