Petitchef

Ciorba de peste

Antreuri
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Morcovul si pastarnacul se taie cubulete, pestele se taie bucati potrivit de nici, ceapa se da prin razatoarea mica, iar fasolea verde se rupe de lungine potrivita, (fasolea poate sa fie si de la borcan sau congelata). Intr-o oala se pune uleiul si ceapa si se caleste ceapa putin (se lasa pe foc pana incepe sa sfaraie), dupa care se adauga pestele si restul de legume si circa 200 ml apa. Se lasa la foc mare pana incep sa se schimbe toate ingredientele la culoare dupa care se adauga inca circa 2-2,5 litri de apa calduta, sare si piper dupa gust si se lasa la foc potrivit pana cand ingredientele vor fi fierte. La sfarsit se adauga bors magic dupa gust si verdeata. Se poate servi cu smantana.

    Se obtin aproximativ 4 portii.

Rețete inrudite

YouTube

Ghivece cu morcovi


Întrebări:




Comentarii (12):

horhepetrescu, 24/12/2022

Bors magic!? Doamne fereste! Slava Domnului, inca se gaseste bors adevarat!

(0) (0) Abuz
07/05/2017

Ciorba de macrou ?! N-as manca asa ceva !

(1) (0) Abuz
31/03/2015

Doamneee feresteee cum sa pui fasole verde la ciorba de peste ???? Se pun divers feluri de peste ,ceapa , 3-4 cartofi taiati mai mari un morcov (optional) , ulei , rosii , un ardei si leustean . Pui toate legumele la fiert si la sfarsit pui pestele cand sa ridicat la suprafata inseamna ca este gata se acreste cu otet si se pune mult leustean . Se serveste cu mujdei de usturoi .
Pofta buna!!!
(reteta din Delta Dunarii nu porcaria asta )

(1) (0) Abuz
tool, 20/02/2015

Cand am citit am ras "cu lacrimi" cum o ciorba (bors) de peste a fost transformata in ciorba de legume cu adaos de E-uri.
reteta "varza"!!!!!!! Nu mai postati de dragul scrisului.

(1) (0) Abuz
elena.bica, 02/02/2015

Delicios

(0) (1) Abuz
mariana codea, 17/01/2015

Reteta de la strabunica continea peste,ceapa ardei rosii bors si leustean.sa stiti ca stia ce face,era crescuta pe malul Dunarii

(1) (0) Abuz
15/01/2015

F.buna prefer borsul natural

(1) (0) Abuz
degeanu_e2013, 15/01/2015

Eu nu pun pestele de la inceput odata cu legumele ca se fierbe prea tare si se face praf ,ex morcovul fierbe mai greu ,in rest toate bune !

(1) (1) Abuz
13/10/2013

Da ingrediente sanatoase pacatcaciapa data pe razatoare devine amaruie si borsul magic e un ingredient care nu trebuie folosit pentru mai multe motive oricum binisor

(1) (0) Abuz
25/07/2013

Buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche vegetariana
Quiche vegetariana
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează