Zuppa di pesce(ciorba de peste)
votează acum
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Preparare: dam pestele prin faina si il prajim intr-o tigaie cu ulei. Tocam zarzavaturile ca pentru ciorba si punem intr-o oala pa la fiert.
- Cand apa fierbe adaugam zarzavaturile tocate, putin ulei si sare si lasam sa fiarba 15 minute.Adaugam si orezul si rosiilesi mai fierbem 10 minute dupa care adaugam pestele prajit potrivim de sare si mai fierbem circa 10 minute. Se poate drege cu bors sau zeama de varza patrunjel tocat si pofta buna.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 135Kcal
- Carbo: 25.5g
- Grăsimi: 0.8g
- Grăsimi sat.: 0.1g
- Proteine: 4.9g
- Fibre: 2.8g
- Zahăr: 5.2g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (182g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!