Petitchef

Zuppa di pesce(ciorba de peste)

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
cap si coada de peste



1|2 ardei gras rosu

1 lingura de orez

1|2 cutie de rosii in bulion

sare

ulei ptr fript si putina faina.

Preparare

  • Preparare: dam pestele prin faina si il prajim intr-o tigaie cu ulei. Tocam zarzavaturile ca pentru ciorba si punem intr-o oala pa la fiert.
  • Cand apa fierbe adaugam zarzavaturile tocate, putin ulei si sare si lasam sa fiarba 15 minute.Adaugam si orezul si rosiilesi mai fierbem 10 minute dupa care adaugam pestele prajit potrivim de sare si mai fierbem circa 10 minute. Se poate drege cu bors sau zeama de varza patrunjel tocat si pofta buna.

Poze

Zuppa di pesce(ciorba de peste), poza 1Zuppa di pesce(ciorba de peste), poza 2Zuppa di pesce(ciorba de peste), poza 3Zuppa di pesce(ciorba de peste), poza 4Zuppa di pesce(ciorba de peste), poza 5Zuppa di pesce(ciorba de peste), poza 6Zuppa di pesce(ciorba de peste), poza 7Zuppa di pesce(ciorba de peste), poza 8Zuppa di pesce(ciorba de peste), poza 9





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de peste
Ciorba de peste
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ciorba de peste
Ciorba de peste
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciorba de peste
Ciorba de peste
12 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: