Petitchef

Conserve cu muraturi - pagina 3

53 rețete
Rețetă Pasta de corcoduse verzi pentru iarna

Pasta de corcoduse verzi pentru iarna

(12 voturi)
Pasta de corcoduse verzi pentru iarna Inlaturam corcodusele patate sau stricate, le spalam bine si le punem intr-o oala cu apa cat sa le acopere putin, sa aibe loc sa fiarba. Cand incepe sa se desprinda samburele de pulpa le strecuram si inlaturam sambu
Rețetă conservarea frunzelor de vita

Conservarea frunzelor de vita

(2 voturi), (2)
Se aleg frunzele de dimensiuni potrivite ,in special dinacelea tinere, se spala si se zvanta .Se grupeaza in 10-15 frunze se sareaza ( sare mare) dupa fiecare si se strange sul ,se asaza in borcan si se continua pana ce acesta este plin ( indesat bine
Rețetă Masline murate, taiate rondele

Masline murate, taiate rondele

(1 vot), (1) , (1)
Timp de preparare: 70 ore (complexitate medie) Ingrediente: -2 kg masline (eu folosesc masline aproape negre) -6 lamai -5 ardei iuti -s
Rețetă Maqdus (specific arab)

Maqdus (specific arab)

Timp de preparare: 100 ore (complexitate medie) Ingrediente: 3 kg de vinete mici (cam 18 bucati intr-un kg Umplutura: 2 pahare de nuci tocate marun
Rețetă Marinata de ciuperci (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

Marinata de ciuperci (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

(2 voturi), (1)
Ciupercile se curata,se spala si se fierb in apa cu putina sare . Dupa fierbere se clatesc putin ,dupa care se dau in doua ,trei clocote in marinata preparata din : o parte otet, o parte apa ,1-2 lingurite zahar ,sare si piper dupa gust . Marinata s



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează