Ingrediente: 500-600 g pulpa de porc , un morcov , un pastarnac , o ceapa , cativa catei de usturoi , 2 foi de dafin , sare , piper , boia de ardei dulce ,...
Ingrediente: 4-6 bucati cotlet de porc sare si piper boia de ardei 2 linguri de unt sau margarina 1 telina tocata 1 ceapa tocata patrunjel 1 cutie ciuperci...
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: 4 picioare de porc 2 buc.ceapa de marime mijlocie 5 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel verde 1 lingurita maghiran(majoranna) 1 tub de crema gul...
Ingrediente: 3 “seturi” coaste de porc intregi ( altfel nu stiu cum as putea sa le numesc ) 1 lingura seminte de chimen (pisate) 1 lingura seminte fenicul (pisat...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 6 ardei (sant mai mari decat ardeii unguresti) 1 ceapa mare tocata 120 g orez 1 conserva de rosii tocate sau 4 rosii curatate de coaja si to...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi ...
Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 dovlecel o ceapa o vanata 1 ardei gras o cutie de rosii in bulion o ceasca de orez o caserola de ceafa de porc 2 catei de ustur...
Ingrediente: 1/2 kg. carne de porc, costite, etc. 1 ceapa mare 1 varza acra mijlocie (1 kg.) 1 foaie de dafin 1 varf de cutit piper, boia, cimbru, marar ulei...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau rosii c...