Ingrediente: 500-600 g pulpa de porc , un morcov , un pastarnac , o ceapa , cativa catei de usturoi , 2 foi de dafin , sare , piper , boia de ardei dulce ,...
Ingrediente: 4-6 bucati cotlet de porc sare si piper boia de ardei 2 linguri de unt sau margarina 1 telina tocata 1 ceapa tocata patrunjel 1 cutie ciuperci...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 4 picioare de porc 2 buc.ceapa de marime mijlocie 5 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel verde 1 lingurita maghiran(majoranna) 1 tub de crema gul...
Ingrediente: 3 “seturi” coaste de porc intregi ( altfel nu stiu cum as putea sa le numesc ) 1 lingura seminte de chimen (pisate) 1 lingura seminte fenicul (pisat...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 6 ardei (sant mai mari decat ardeii unguresti) 1 ceapa mare tocata 120 g orez 1 conserva de rosii tocate sau 4 rosii curatate de coaja si to...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi ...
Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 dovlecel o ceapa o vanata 1 ardei gras o cutie de rosii in bulion o ceasca de orez o caserola de ceafa de porc 2 catei de ustur...
Ingrediente: 1/2 kg. carne de porc, costite, etc. 1 ceapa mare 1 varza acra mijlocie (1 kg.) 1 foaie de dafin 1 varf de cutit piper, boia, cimbru, marar ulei...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau rosii c...