Petitchef

Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
o casoleta aripioare

1 ceapa mai maricica

1 cutie cu bere

chili, sare, piper, patrunjel

usturoi praf

Preparare

  • In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie.
  • Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele amestecand putin cu lingura sau cu mana.
  • Turnam berea si deasupra presaram cu patrunjel proaspat sau uscat, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-30 minute, pana scade sosul si aripioarele devin aurii.
  • Se servesc aripioarele cu sosul de ceapa si cartofi prajiti sau piure de cartofi, orez.



Comentarii:

07/12/2013

Foarte bun...incercati si voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

(0) (0) Abuz
21/12/2012

Foarte buna! incercati si cu praz in loc de ceapa.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui marinate cu iaurt~la cuptor
Aripioare de pui marinate cu iaurt~la cuptor
4 porții
2 ore
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Aripioare la cuptor
Aripioare la cuptor
4 porții
1h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Aripioare la cuptor cu legume
Aripioare la cuptor cu legume
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiCum se bea un pahar de bereCum se bea un pahar de bere

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: