Petitchef

Aripioare la cuptor cu sos de ceapa si bere

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
o casoleta aripioare

1 ceapa mai maricica

1 cutie cu bere

chili, sare, piper, patrunjel

usturoi praf

Preparare

  • In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie.
  • Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele amestecand putin cu lingura sau cu mana.
  • Turnam berea si deasupra presaram cu patrunjel proaspat sau uscat, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-30 minute, pana scade sosul si aripioarele devin aurii.
  • Se servesc aripioarele cu sosul de ceapa si cartofi prajiti sau piure de cartofi, orez.

Întrebări:




Comentarii:

07/12/2013

Foarte bun...incercati si voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

(0) (0) Abuz
21/12/2012

Foarte buna! incercati si cu praz in loc de ceapa.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui marinate cu iaurt~la cuptor
Aripioare de pui marinate cu iaurt~la cuptor
4 porții
2 ore
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
2 porții
1h35m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Aripioare la cuptor cu legume
Aripioare la cuptor cu legume
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.