Petitchef

Cafea cu lapte si inghetata

Desert
2 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se pregateste cafeaua; se lasa a racit. Se amesteca galbenusurile cu 100 g. zahar, cu zaharul vanilat si cu sarea pana ce se obtine o crema.
  • Frisca se bate pana la jumatate cu zaharul ramas. Galbenusurile frecate se amesteca cu frisca si cafeaua, cu ajutorul telului.
  • Amestecul obtinut se pune intr-un recipient special pentru cuburi de gheata care se lasa la congelator cateva ore. Puneti apoi cate 6 pana la 8 cuburi in pahare inalte si umpleti-le cu lapte rece.
  • Incoronati bautura frapata cu frisca batuta si pudra de cacao.

Rețete inrudite

YouTube

Cafea dalgona



Poze

Cafea cu lapte si inghetata
Cafea cu lapte si inghetata - poza 2
Cafea cu lapte si inghetata - poza 3
Cafea cu lapte si inghetata - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cafea dalgona
Cafea dalgona
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
6 porții
14 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
6 porții
22 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
4 porții
30 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează