Home
Rețete
Retete cu cafea
Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
Căutați fursecuri care să vă însoțească cafeaua? Să mergem în Italia cu această rețetă de Amaretti :-) Și în plus, veți avea nevoie doar de 4 ingrediente pentru a face aceste mici deserturi crocante! Vă lăsăm pașii de realizare mai jos ↓
Materiale
1 mixer electric
1 pungă (opțional)
Hârtie de copt
spatulă
Preparare
Preîncălziți cuptorul la 200° C, Albușurile se bat spumă apoi se adaugă zahărul puțin cate puțin. Albușurile trebuie să fie compacte și strălucitoare.
Adăugați extractul de migdale, apoi încorporați pudra de migdale cu o spatulă.
Folosiți o pungă sau 2 linguri pentru a forma amaretti pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți 7 minute la 200° C. La sfârșitul timpului, scoateți imediat din cuptor pentru a nu se usca.
Savurați cu o cafea bună. Să aveți poftă!
Echipamente de gătit
Observații: Păstrați amaretti într-un recipient ermetic!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe