Petitchef

Compot de dovleac

Desert
6 porții
15 min
10 min
Foarte ușor
341 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 3.14 (0.52€/porție)

Preparare

  • Fierbeti apa, zaharul si mirodeniile pana se topeste zaharul.
  • Adaugati si dovleacul. Fierbeti la foc mediu.
  • Cand dovleacul este fiert scoateti-l pentru a nu se sfarama si mai fierbeti compotul ramas pana se reduce la jumatate.
  • Cand ati terminat de fiert siropul adaugati inapoi si dovleacul si serviti in cupe de sticla, dupa ce ati racit compotul la frigider.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (362g)
Calorii: 340Kcal
  • Carbo: 82.8g
  • Grăsimi: 0g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 0.8g
  • Fibre: 2.7g
  • Zahăr: 80.6g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 20

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1 h 40 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Burgeri din dovleac (garantat fără pâine)
Burgeri din dovleac (garantat fără pâine)
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
Rețetă Tartine cu ricotta, dovleac si ou
Tartine cu ricotta, dovleac si ou
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.