Petitchef

Compot de dovleac

Desert
6 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Fierbeti apa, zaharul si mirodeniile pana se topeste zaharul.
  • Adaugati si dovleacul. Fierbeti la foc mediu.
  • Cand dovleacul este fiert scoateti-l pentru a nu se sfarama si mai fierbeti compotul ramas pana se reduce la jumatate.
  • Cand ati terminat de fiert siropul adaugati inapoi si dovleacul si serviti in cupe de sticla, dupa ce ati racit compotul la frigider.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de corcoduse rosii
Compot de corcoduse rosii
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Compot de pere
Compot de pere
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Compot de rubarba
Compot de rubarba
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1 h 40 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
1 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: