Petitchef

Compot de pere

Aperitiv
8 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Borcanele se spala bine, dupa care se introduc la cuptor pentru sterilizare.
    Perele se spala, se cuarata de coaja, de seminte si se taie in patru.
  • Se pune la fiert zaharul si apa, se adauga perele si cuisoarele si se fierb la foc incet pana se inmoaie.
    Se aseaza perele in borcane, dupa care se toarne siropul peste fructe.
  • Se infileteaza borcanele si se aseaza intr-un cos, inveletite cu o patura pana a doaua zi, dupa care se aseaza pe raft.

Poze

COMPOT DE PERE, poza 1
COMPOT DE PERE, poza 2
COMPOT DE PERE, poza 3
COMPOT DE PERE, poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frangipane cu pere
Frangipane cu pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si pere
Tarta cu ciocolata si pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Compot de pere
Compot de pere
8 porții
2 days 20 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pere in tuica
Pere in tuica
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Dulceata de pere cu nuci
Dulceata de pere cu nuci
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: