Petitchef

COMPOT DE PERE

Aperitiv
8 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Borcanele se spala bine, dupa care se introduc la cuptor pentru sterilizare.
    Perele se spala, se cuarata de coaja, de seminte si se taie in patru.
  • Se pune la fiert zaharul si apa, se adauga perele si cuisoarele si se fierb la foc incet pana se inmoaie.
    Se aseaza perele in borcane, dupa care se toarne siropul peste fructe.
  • Se infileteaza borcanele si se aseaza intr-un cos, inveletite cu o patura pana a doaua zi, dupa care se aseaza pe raft.


Poze

COMPOT DE PERE
COMPOT DE PERE - poza 2
COMPOT DE PERE - poza 3
COMPOT DE PERE - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1 h 40 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Crumble de mere și pere super crocant și fraged
Crumble de mere și pere super crocant și fraged
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frangipane cu pere
Frangipane cu pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si pere
Chec cu ciocolata si pere
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si pere
Tarta cu ciocolata si pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează