Petitchef

Desert cu jeleu de zmeura si frisca

Desert
4 porții
120 min
10 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 gr zmeura (eu am folosit congelata)

400 ml apa

2 linguri de zahar

1 plic Vege-Gel de la Dr Oetker

200 ml frisca lichida vegetala

cateva boabe de zmeura ptr ornat

Preparare

  • Se pune intr-o cratita apa,zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul.
    Se adauga zmeura si Vege-gelul si se amesteca continuu la foc mediu pana incepe sa fiarba (dar nu-l lasati sa fiarba).
    Se da la rece ptr inchegare.
    Se bate frisca (a mea era indulcita deja) tare.
    Cand s-a intarit jeleul de zmeura,se taie cu forme de prajituri,eu am folosit o floare.
    Se pun straturile,ptr frisca am folosit tot forma de prajitura.
    Se orneaza cu zmeura



Comentarii:

28/11/2013

Multumes pula

am gătit această rețetă (0) (2) Abuz
22/06/2015

Pare buna

(0) (0) Abuz
22/06/2015

Super desert!

(0) (0) Abuz
22/06/2015

ZAHARUL NU SE TOPESTE CI SE DIZOLVA, AI INVATAT IN CLASA A 6-A LA FIZICA, DACA AI FACUT-O!

(0) (0) Abuz
14/05/2014

Super

(0) (0) Abuz
CookWithAna
CookWithAna, 16/08/2012

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
16/08/2012

Hmmmmmmmmmmm,deliciosssssss.!!!!!

(0) (0) Abuz
16/08/2012

FOARTE BUN, spectaculos si usor!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Desert de vara: cheesecake cu zmeura
Desert de vara: cheesecake cu zmeura
4 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Desert rece
Desert rece
4 porții
1h50m
Foarte ușor
Rețetă Mousse de zmeura
Mousse de zmeura
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta de zmeura cu crema de migdale
Tarta de zmeura cu crema de migdale
10 porții
40 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - petitchef
Tiramisu cu zmeura - petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: