Petitchef

Jeleu cu fructe rosii

Desert
2 porții
45 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Decongelati fructele. Puneti la scurs intr-o sita. Sucul ce se se scurge de pe ele nu-l aruncati!
    Inmuiati praful de gelatina in doua-trei linguri cu apa rece.
  • Puneti la foc mic sucul de portocale si zeama de la fructe. Cand vedeti ca da sa fiarba luati deoparte. Incorporati incet gelatina si amestecati. Ah, era sa uit! Gustati putin compozitia, daca nu vi se pare destul de dulce, adaugati o lingura-doua de zahar.
  • Lasati sa se ingroasa compozitia putin, dar nu atat de mult incat sa se intareasca!Puneti pe fundul fiecarei forme cca 1 cm de compozitie. Acoperiti cu un strat de fructe, apoi iar un strat de compozitie, iar unul de fructe, ultimul trebuie sa fie de compozitie.
  • Lasati formele la intarit in frigider cca 5 ore. Rasturnati jeleul pe farfurioarele in care serviti si decorati cu frunze de menta, zmeura, frisca etc. si serviti.
  • Pentru a scoate jeleul usor din forme, incalziti putin formele in apa fierbinte.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Înghețată vegană cu fructe roșii și cremă de banane
Înghețată vegană cu fructe roșii și cremă de banane
4 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartă cu fructe roșii și crumble expres
Tartă cu fructe roșii și crumble expres
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lassi cu fructe rosii
Lassi cu fructe rosii
1 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează