Petitchef

Marinata pentru telemea

Desert
1 porții
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1


boabe de piper

foi de dafin



ulei de masline

Preparare

  • Se taie telemeaua cubulete. Se formeaza straturi intr-un borcan din cateva bucatele la care se adauga catei de usturoi taiati pe jumatate sau sferturi, cimbru si rozmarin, boabe de piper, foi de dafin.
  • Cand se umple borcanul, se toarna ulei de masline peste. Se lasa borcanul la temperatura camerei 2 zile, dupa care se poate pastra 2-3 saptamani la frigider.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Marinata de peste
Marinata de peste
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Marinata pentru pui
Marinata pentru pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Marinata de peste cu lamaie si usturoi
Marinata de peste cu lamaie si usturoi
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Humus in stil turcesc
Humus in stil turcesc
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: