Humus cu sfecla rosie

Aperitiv
Foarte ușor
5 min
107 Kcal

Humus colorat? Adaugati o sfecla rosie la naut si obtinet un humus roz! Usor, rapid si fara gatit. O reteta bogata in proteine vegetale care ne umple cu energie! Nu ezitati sa adaugati o salata pentru a va pregati un pranz complet ;-)

Ingrediente

4

Materiale

  • 1 chopper

Preparare

  • Humus cu sfecla rosie - Preparare etapa 1Puneti nautul fiert, sfecla rosie, catelul de usturoi, tahini, patrunjelul si sucul de lamaie intr-un chopper. Asezonati.
  • Humus cu sfecla rosie - Preparare etapa 2Se amesteca preparatul pana se obtine o pasta omogena. Daca textura este prea moale, adaugati zeama de lamaie.
  • Humus cu sfecla rosie - Preparare etapa 3Se toarna deasupra ulei de masline si apoi se presara susan.Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Tahini=pasta de susan si se foloseste in special la humus. Se gaseste in supermarket.O puteti inlocui cu alta pasta din seminte de oleaginoase.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 107Kcal
  • Carbo: 13.1g
  • Grăsimi: 2.4g
  • Grăsimi sat.: 0.4g
  • Proteine: 5.5g
  • Fibre: 5.4g
  • Zahăr: 4.9g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (127g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.88/5, 8 voturi 1 comentariu

costi1960

Excelenta pentru vegani.

abuz