Humus cu sfecla rosie
Humus colorat? Adaugati o sfecla rosie la naut si obtinet un humus roz! Usor, rapid si fara gatit. O reteta bogata in proteine vegetale care ne umple cu energie! Nu ezitati sa adaugati o salata pentru a va pregati un pranz complet ;-)
Ingrediente
4
Materiale
- 1 chopper
Preparare
Puneti nautul fiert, sfecla rosie, catelul de usturoi, tahini, patrunjelul si sucul de lamaie intr-un chopper. Asezonati.
Se amesteca preparatul pana se obtine o pasta omogena. Daca textura este prea moale, adaugati zeama de lamaie.
Se toarna deasupra ulei de masline si apoi se presara susan.Gata!
Observații
Tahini=pasta de susan si se foloseste in special la humus. Se gaseste in supermarket.O puteti inlocui cu alta pasta din seminte de oleaginoase.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 107Kcal
- Carbo: 13.1g
- Grăsimi: 2.4g
- Grăsimi sat.: 0.4g
- Proteine: 5.5g
- Fibre: 5.4g
- Zahăr: 4.9g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (127g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.88/5, 8 voturi 1 comentariu
C
costi1960
Excelenta pentru vegani.




Punctează această reţetă