Petitchef

Negresa cu nuca de cocos

Desert
4 porții
50 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
320 gr de ciocolata amaruie

240 g de unt

200 g de faina

320 g de zahar

6 oua

un plic praf de copt

un praf de sare

160 g de cocos

300 ml de lapte condensat

Preparare

  • Se topeste untul cu ciocolata rupta bucatele,la foc mic cand e aproape topit untul stingem focul si mestecam bine pana se topeste tot adaugam zaharul.
  • Si amestecam bine,dupa care lasam la racit.Intre timp pregatim nuca de cocos varsam laptele condensat peste nuca de cocos si amestecam bine.
  • Dupa ce s-a racit ciocolata,adaugam ouale,unul cate unul amestecand bine dupa fiecare iar la urma adaugam si faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare turnam jumatate din aluat.
  • Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina apoi cu o lingura punem cocosul,din loc in loc...apoi un alt strat de aluat si din nou cocos apoi cu un vf de cutit amestecam bine si dam la cuptor la 180 grade pentru circa 40 minute.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa cu nuca
Negresa cu nuca
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cu nucă - de post
Negresa cu nucă - de post
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Negresă cu nucă și stafide
Negresă cu nucă și stafide
15 porții
55 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu Kit Kat ®
Negresa cu Kit Kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.