Petitchef

Negresă cu nucă și stafide

Desert
15 porții
10 min
45 min
Ușor
:)

Ingrediente

Numarul de porții: 15
250 ml lapte, 250 g faina, 200 g zahar, 100 ml ulei, 50 g cacao, 3 oua, 1 plic praf de copt, 1 plic zahar cu aroma de rom, 1 cana nuca, sare, 100 g stafide, 1 esență de rom.

Preparare

  • Se amesteca faina cu cacaua, nuca , stafidele , sarea, zaharul cu aroma de rom, zaharul, praful de copt, uleiul, laptele, ouăle și esența de rom. Se coace 45 de minute la 180 grade apoi se lasa sa se răcească și se pudrează cu zahar pudra.

Întrebări:




Comentarii:

maria_m2013
maria_m2013, 06/03/2017

Ai facut acest preparat si ti-a iesit ?

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Logic . E o prăjitură delicioasă

DIANA30
DIANA30, 06/03/2017

Si a iesit ceva din amestecarea asta?

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Da, e o negresă super gustoasa


Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa cu nuca
Negresa cu nuca
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cu nuci si stafide
Negresa cu nuci si stafide
8 porții
1h5m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Negresa cu nucă - de post
Negresa cu nucă - de post
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Negresa cimitir Halloween
Negresa cimitir Halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.