Petitchef

"Non plus ultra"

Desert
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Bezea:

Preparare

  • Pentru unit fursecurile, gem de caise:
    Din ingredientele de mai sus se face un aluat moale dar nelipicios. Se intinde aluatul pe planseta infainata, cu un pahar de tuica se taie rondele destul de mici. Fursecurile nu trebuie sa fie mari asa ca alegeti cel mai mic pahar pe care il aveti.
  • Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul pudra si zeama de lamaie si se bate in continuare pana se topeste zaharul si rezulta o bezea teapana.
  • Bezeaua se pune intr-un posh si pe fiecare cerculet se face cate un mot. Se coc fursecurile la foc mic 20-25 minute. Daca observati ca bezeaua isi schimba culoarea, coaceti cu usa cuptorului intredeschisa.
  • Se lipesc cate doua cu gem de caise. A facut cateva si cu gem de capsuni.


Poze

Non plus ultra
Non plus ultra - poza 2
Non plus ultra - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

24/04/2014

Foarte gustoase

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Foarte bune, imi amintesc de copilarie.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tapenade
Tapenade
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mojito royal cu sampanie
Mojito royal cu sampanie
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta portugheza - varianta maxi
Tarta portugheza - varianta maxi
8 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează