Petitchef

"Non plus ultra"

Desert
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Bezea:

Preparare

  • Pentru unit fursecurile, gem de caise:
    Din ingredientele de mai sus se face un aluat moale dar nelipicios. Se intinde aluatul pe planseta infainata, cu un pahar de tuica se taie rondele destul de mici. Fursecurile nu trebuie sa fie mari asa ca alegeti cel mai mic pahar pe care il aveti.
  • Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul pudra si zeama de lamaie si se bate in continuare pana se topeste zaharul si rezulta o bezea teapana.
  • Bezeaua se pune intr-un posh si pe fiecare cerculet se face cate un mot. Se coc fursecurile la foc mic 20-25 minute. Daca observati ca bezeaua isi schimba culoarea, coaceti cu usa cuptorului intredeschisa.
  • Se lipesc cate doua cu gem de caise. A facut cateva si cu gem de capsuni.


Poze

Non plus ultra, poza 1
Non plus ultra, poza 2
Non plus ultra, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

24/04/2014

Foarte gustoase

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Foarte bune, imi amintesc de copilarie.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume cu branza brie
Legume cu branza brie
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine marocana de pui cu legume
Tajine marocana de pui cu legume
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Prajitura aromata
Prajitura aromata
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Fajitas vegetariene
Fajitas vegetariene
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei