A cantarit ingredientele dar este de ajuns sa folosim aceiasi cana pentru masurarea ingredientelor de mai sus.
Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, praful de copt si zaharul, Turnam laptele si esenta de vanilie peste ingredientele solide si amestecam bine.
Tapetam o forma dreptunghiulara cu ulei sau margarina, daca folositi, si faina si turnam trei sferturi din aluat.
Aluatul ramas il amestecam cu 1 lingura de cacao si il punem peste aluatul din tava, Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute. Inainte de a o scoate, bagam o scobitoare in prajitura.
Daca iese curata atunci prajiturica e gata.
Foarte important sa o lasam sa se raceasca complet in tava, pentru ca avand o consistenta umeda are tendinta sa se sfarame si sa se desprinda mai greu de tava.
Comentarii (22):
Prăjitura cu cocos, este excelentă! (am și gustat din ea, deja...). Doar, că mi se pare că e un pic, cam dulce... Mulțumiri infinite, pentru rețetă!
Am sa o incerc ,pun mai puțin zahăr ,dar laptele de soia e oribil ,de orez nu am încercat și nici nu am vazut
Foarte gustos
Minunata
Excelent
Banuiesti bine. E delicioas
Minunata
Super
Mangia mangia
Banuiesc ca este foarte gustoasa.O voi incerca.