Prajitura insiropata cu pesmet si budinca

Ingrediente
2
Blat:
Sirop:
Crema:
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Cele 6 albusuri + 4 lg apa rece se bat spuma. Se adauga zaharul. Dupa ce s-a topit se adauga cate un galbenus, apoi faina, pesmetul, cacaoa si praful de copt. Se pune compozitia intr-o tava unsa si cu hartie de copt. Se lasa la cuptor cam 20 minute la foc potrivit.
- Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa (nu va speriati daca se intareste). Se fierbe pana se topeste caramelul. Pe blatul scos din cuptor se toarna siropul fierbinte.
- Budincile: se prepara conform instructuinilor de pe ambalaj.
- Peste blatul insiropat se toarna budinca(fierbinte) de vanilie, se lasa la racit.Intre timp se pregateste si a doua budinca si se toarna peste blat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: