Prajitura insiropata cu pesmet si budinca

Prajitura insiropata cu pesmet si budinca
Desert
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Blat:

Sirop:

Crema:

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Cele 6 albusuri + 4 lg apa rece se bat spuma. Se adauga zaharul. Dupa ce s-a topit se adauga cate un galbenus, apoi faina, pesmetul, cacaoa si praful de copt. Se pune compozitia intr-o tava unsa si cu hartie de copt. Se lasa la cuptor cam 20 minute la foc potrivit.
  • Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa (nu va speriati daca se intareste). Se fierbe pana se topeste caramelul. Pe blatul scos din cuptor se toarna siropul fierbinte.
  • Budincile: se prepara conform instructuinilor de pe ambalaj.
  • Peste blatul insiropat se toarna budinca(fierbinte) de vanilie, se lasa la racit.Intre timp se pregateste si a doua budinca si se toarna peste blat.
irinaririnaIrinaririna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

30/12/2013

Yes 5 point

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/10/2013

Super buna

(0) (0) abuz
26/09/2013

Este interesanta

(0) (0) abuz
16/08/2013

Cred ca este foarte buna.arata foarte bine

(0) (0) abuz
30/01/2013

EU CRE CA RETETA ESTE DELICIOASA

(0) (0) abuz
15/12/2012

E foarte minunata reteta

(0) (0) abuz
20/07/2011

Arata foarte frum

(0) (0) abuz