- Home
- Rețete
- Retete cu cacao
- Retete cu ghimbir
- Turta dulce cu cacao
Turta dulce cu cacao
Preparare
-
Se cerne faina impreuna cu condimentele, cacao si praful de copt.
-
Se adauga untul taiat bucatele mici si se freaca pana se obtine o compozitie granuloasa, ca niste firimituri.
-
Se adauga oul si zaharul si se framanta rapid aluatul.
Se da la rece pentru 2 ore.
-
Se intinde pe masa infainata si se taie cu formele. Se coc cam 15 minute la foc mediu (180 C).Dupa ce s-au racit, se orneaza dupa preferinta.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Informații nutriționale pentru 1 porție (115g)
Calorii: 483Kcal
- Carbo: 58.2g
- Grăsimi: 23g
- Grăsimi sat.: 14.5g
- Proteine: 8.8g
- Fibre: 3.2g
- Zahăr: 27g
- ProPoints: 13
- SmartPoints: 21
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe