Petitchef

Ardei cu ceapa si conopida

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 cepe

2 ardei rosii


1/2 cutie masline

100 ml ulei

sare

piper

dafin

1/2 lingurita vegeta

Preparare

  • Se tau cepele rondele mici si subtiri, ardeiul in felii subtiri, se amesteca cu sare,vegeta si se pun la prajit in ulei pt 10 minute,se aduga piper si dafin, se amesteca in continuu pt a se cali.
  • Conopida se desface in bucati si se pune la fiert in apa cu sare 10 minute. Se aseaza pe farfurie si se serveste calda ,cu masline





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ardei umpluti cu orez si legume
Ardei umpluti cu orez si legume
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ardei gras si conopida la borcan
Ardei gras si conopida la borcan
6 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu orez
Ardei umpluti cu orez
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiCei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: