Petitchef

Ciorba de spanac / sopa agria de espinacas

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g spanac proaspat



200 g telina

4-5 linguri ulei de masline

1/2 zeama de lamaie

25 g fidea

800 g ciorba de rosii

3-4 l apa

1 lingurita cimbru

1 lingurita leustean

sare dupa gust

Preparare

  • Intr-o oala cu capacitatea de 4 l pun 2 l de apa pe foc, odata ce a dat in fiert adaug morcovul si telina tocate marunt, dupa 5 min adaug si ceapa tocata.Las sa fiarba si ma apuc sa toc spanacul curat.
  • Dupa 15 min adaug ciorba de rosii si completez cu apa fierbinte sa ramana cam 3 degete pana sus, las sa fiarba cam 5 min dupa care adaug fideaua, mai las inca 3-4 min si adaug spanacul tocat, mai las inca 5 min si opresc focul.
  • Dupa ce oprit focul adaug mirodeniile, uleiul, zeama de lamaie si sare dupa gust, amestec si este gata de servit, bine inteles dupa ce s-a racit putin.



Comentarii:

12/08/2015

E destul de interesanta. Am sa o incerc.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de spanac (de post)
Ciorba de spanac (de post)
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Blinele cu spanac
Blinele cu spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: