Petitchef

Supa de naut cu spanac

Felul principal
5 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
  • Supa de naut cu spanac
  • Supa de naut cu spanac, poza 2
  • Supa de naut cu spanac, poza 3
  • Supa de naut cu spanac, poza 4
  • (3.20/5 - 10 voturi)
  • 2
Supa de naut cu spanac
 
Pentru o reteta usoara care te incalzeste in zilele racoroase, opteaza pentru aceasta supa! Datorita nautului si spanacului, va fi completa si echilibrata, pe langa faptul de a fi simpla.

Ingrediente

Numarul de porții: 5
250 gr naut fiert

100 gr spanac

3 felii de paine

2 catei de usturoi


3 linguri de sos de tomate

1 lingurita de paprika

1 foaie de dafin

6 fire de patrunjel

ulei de masline

sare

piper

Preparare

  • Etapa 1 - Supa de naut cu spanacTaiati painea in bucati si prajiti-o intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Rumeniti-o bine.
  • Etapa 2 - Supa de naut cu spanacAdaugati patrunjelul tocat peste painea prajita.
    Se toaca cateii de usturoi si se calesc in ulei de masline. Adaugati paprika si mai tineti pe foc 10 secunde.
  • Etapa 3 - Supa de naut cu spanacAdaugati usturoiul peste paine si patrunjel si zdrobiti cu un pistil. Trebuie sa obtinem un amestec cat mai fin. Dati deoparte.
  • Etapa 4 - Supa de naut cu spanacIntr-o cratita mare se caleste in ulei de masline, ceapa tocata. Dupa ce incepe sa devina translucida, se adauga pasta de rosii si se amesteca bine.
  • Etapa 5 - Supa de naut cu spanacApoi adaugati nautul scurs si spanacul spalat inainte. Gatiti cateva minute, amestecand regulat.
  • Etapa 6 - Supa de naut cu spanacSe acopera cu apa (1 cm deasupra ingredientelor) si se adauga amestecul de paine. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga frunza de dafin. Se amesteca bine si se fierbe timp de 30 de minute.
  • Etapa 7 - Supa de naut cu spanacGata!

Video

YouTube


Comentarii:

cris_nedelcovici, 15/03/2018

Nicieu n-am inteles de ce fierbe painea prajita

(0) (0) Abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Painea a fost prajita inainte si maruntita fin, iar motivul pentru care este pusa in supa este pentru consistenta

Adriana, 15/03/2018

Daca fierbi painea prajita...iese o mocirla!

(1) (0) Abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Painea a fost prajita inainte si maruntita fin, iar motivul pentru care este pusa in supa este pentru consistenta. Va asiguram ca nu iese "morcila".


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: