Petitchef

Cod exotic - reteta floriol

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 fileuri de peste (100 g fiecare)

1 ardei gras rosu

verde si galben

100 g miez de ananas fara zahar


1 lingurita otet de mere

2 linguri de apa

1 lingurita radacina de ghimbir ras

2 linguri suc de lamaie Cate

-1 varf de cutit piper si pudra de curry

-1 lingura de ulei de masline

Preparare

  • Sare Ardeii se spala si se taie cubulete. Se curata fructul de kiwi si se taie marunt - la fel si ananasul.
  • Se amesteca fructele taiate, cubuletele de ardei, otetul, apa, ghimbirul - se acopera si se pun la rece 2 ore.
  • Se aseaza fileurile de peste intr-un vas termorezistent, in care s-a pus uleiul, se stropeste cu suc de lamaie, se presara cu ghimbir, sare, piper, pudra de curry.
  • Se coace in cuptorul preincalzit, 10-15 minute, pana cand se patrunde usor cu furculita. Se aseaza pestele in farfuriile de servit si se acopera cu mixtura de ananas.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cod cu praz si bacon a la jamie
Cod cu praz si bacon a la jamie
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cod la cuptor
Cod la cuptor
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cod alaska la cuptor
Cod alaska la cuptor
2 porții
35 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartar de somon
Tartar de somon
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Foietaj cu cod si spanac
Foietaj cu cod si spanac
4 porții
55 min
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: