Petitchef

Cous cous sau cus-cus

Felul principal
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g cous cous

- 4 Linguri de apa

- 250- 280 ml supa de pui/ legume/ vita

- 2 L de unt

- oregano, patrunjel taiate fff fin

- sare, piper

Preparare

  • Puneti cous cous-ul intr-un vas si amestecand cu o furculita adaugati cele 4 L de apa. Lasati sa stea timp de 10 minute.
  • Transferati cous cous-ul intr-o tigaie neaderenta si adaugati peste supa si condimentele. Amestecati, luati de pe foc si lasati sa stea 3 minute acoperit.
  • Puneti inapoi pe foc si adaugati untul, amestecati 3 minute, luati de pe foc si mai lasati sa stea acoperit inca 8 minute. E gata Mai usor nu poate fii!
    Puteti sa il serviti langa o friptura, pui la cuptor, cum facut , sau cum facut azi, langa frigarui la gratar.

Poze

Cous cous sau Cus-cus, poza 1Cous cous sau Cus-cus, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cous-cous marocan cu crenvrusti, masline si tofu
Cous-cous marocan cu crenvrusti, masline si tofu
4 porții
40 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Couscous cu vinete si ardei copti
Couscous cu vinete si ardei copti
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Cous cous cu legume
Cous cous cu legume
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: