Petitchef

Curry rosu de pui (red curry chicken)

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
8 copanele de pui,

1-2 linguri pasta de curry rosu,

250 ml lapte de cocos,

2 linguri de sos de peste,

1 tulpina de lemongrass,

din care alegem partea alba si o tocam

Preparare

  • Intr-un vas amestecam pasta de curry cu laptele de cocos , cu sosul de peste si lemongrass si plasam si copanelele de pui in acest amestec.acoperim vasul cu o folie si il lasam la frigider peste noapte.
  • A doua zi scoatem copanelele din vas si le plasam pe gratar,de preferinta unul acoperit cu un capac ,uns in prealabil cu ulei.coacem copanelele pe ambele parti,in jur de 5-6 minute pe fiecare parte,pina sunt patrunse bine.servim cu quinoa fiarta simplu si sferturi de lime.


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

anca.schiller, 25/10/2018

Copane de pui cu sos de peste????

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Curry rosu de pui cu orez
Curry rosu de pui cu orez
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Curry Samosas
Curry Samosas
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2h22m
Foarte ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCe este mai exact curry?Ce este mai exact curry?Orezul rosu - orezul cu proprietati nutritive exceptionaleOrezul rosu - orezul cu proprietati nutritive exceptionale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: