Petitchef

Dietetic: ochiuri romanesti!

Felul principal
2 porții
10 min
5 min
Foarte ușor
109 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 2
3 oua

Preparare

  • Se pune apa la fiert intr-o oala potrivita. Apa trebuie sa treaca de jumatatea oalei. Se adauga in apa o lingura de otet. Otetul are rolul de a inghega albusul si a nu-l lasa sa se imprastie in apa fierbinte.
  • Cand apa fierbe se adauga oul. Se lasa cinci-zece minute in functie de cat de tare sau de moale vrei sa fie galbenusul.
  • Se serveste cu sare, condimente si putin unt deasupra! Sau cu rosii, ardei gras, cascaval, branza etc

Poze

Dietetic: ochiuri romanesti!, poza 1Dietetic: ochiuri romanesti!, poza 2

Informații nutriționale (pentru o porţie):

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție = 75g
Calorii: 109Kcal
  • Carbo: 0.5g
  • Grăsimi: 7.7g
  • Grăsimi sat.: 2.1g
  • Proteine: 9.2g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 0.5g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 3

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii



Comentarii:

cnstantin, 19/11/2016

Bunisor

(0) (0) Abuz
11/10/2013

Am incercat.o si este delicioasa

(0) (0) Abuz
04/03/2012

Super

(0) (0) Abuz
22/01/2012

Excelent

(0) (0) Abuz
02/08/2011

Eu mananc ouale romanesti cu spanac. Sunt foarte bune. La fel de bune sunt si cu mamaliga cu smantana.
Vreau sa le incerc la micul dejun cu paine cu unt si o cafea. Sunt tare curioasa.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:



Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Chiftelele romanesti, turcesti, grecesti, oriunde le intalnesti!Chiftelele romanesti, turcesti, grecesti, oriunde le intalnesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: