Dietetic: ochiuri romanesti!

Felul principal
Foarte ușor
15 min
109 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 0.45 (0.23€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire5 min
  • Se pune apa la fiert intr-o oala potrivita. Apa trebuie sa treaca de jumatatea oalei. Se adauga in apa o lingura de otet. Otetul are rolul de a inghega albusul si a nu-l lasa sa se imprastie in apa fierbinte.
  • Cand apa fierbe se adauga oul. Se lasa cinci-zece minute in functie de cat de tare sau de moale vrei sa fie galbenusul.
  • Se serveste cu sare, condimente si putin unt deasupra! Sau cu rosii, ardei gras, cascaval, branza etc

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 109Kcal
  • Carbo: 0.5g
  • Grăsimi: 7.7g
  • Grăsimi sat.: 2.1g
  • Proteine: 9.2g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 0.5g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (75g)
Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.54/5, 24 voturi 5 comentarii

cnstantin

Bunisor

abuz

anonymous

Am incercat.o si este delicioasa

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Eu mananc ouale romanesti cu spanac. Sunt foarte bune. La fel de bune sunt si cu mamaliga cu smantana.
Vreau sa le incerc la micul dejun cu paine cu unt si o cafea. Sunt tare curioasa.

abuz