Escalop de pui cu rosii

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014
constanta_s2014, 20/05/2017

Si mananci carnea aia data prin faina si prajita, chioara asa, doar cu zeama aia de la vin, fara un sos, acolo, si o garnitura? Fac si eu escalop dar ii fac un sos de rosii cu ciuperci si il mancam cu o garnitura de orez sau de cartofi sau chiar cu mamaliga ca merge foarte bine cu sosul meu.

(0) (0) abuz
merceleo, 20/05/2017

Cum o sa bati carnea cu facaletul? Cu facaletul il bati pe barbatu-tau cand vine beat de la crasma!

(0) (0) abuz



+