Petitchef

Escalop de pui cu rosii

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Preparare: mai intai pregatim snitele din piept de pui. Dupa ce am spalat bine pieptul de pui si uscat cu un servet, taiem felii de carne.
    Luam fiecare felie de carne si o asezam intre doaua bucati de hartie de copt sau folie alimentara.
  • Si o batem usor cu un ciocan de carne sau facalet. Cu grija sa nu se rupa carnea. Asa proocedati cu restul feliilor de carne, le bateti pana devin subtiri.
  • Capperii: lasati la desarat intr-un castronel cu apa rece. Rosiile deshidratate le scurgeti bine de ulei pe un servet absorbant. In borcanel gasit si cativa capperi . Nu aruncati uleiul in care au stat rosiile, este foarte bun, aromat, il pastrati pentru salate.
  • Intr-o farfurie adaugati 2-3 linguri de faina, putina sare si boia iute. Amestecati totul. Luati fiecare fasie de piept de pui si o dati prin faina.
  • Intr-o tigaie antiaderenta incingeti 4-5 linguri ulei de masline. Prajiti feliile de piept de pui. Dupa ce le-ati prajit pe toate, adaugati vinul alb si lasti putin sa se evapore. imediat cu oregano pe deasupra!


Poze

Escalop de pui cu rosii
Escalop de pui cu rosii - poza 2
Escalop de pui cu rosii - poza 3
Escalop de pui cu rosii - poza 4
Escalop de pui cu rosii - poza 5
Escalop de pui cu rosii - poza 6
Escalop de pui cu rosii - poza 7
Escalop de pui cu rosii - poza 8
Escalop de pui cu rosii - poza 9
Escalop de pui cu rosii - poza 10
Escalop de pui cu rosii - poza 11
Escalop de pui cu rosii - poza 12

Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 20/05/2017

Si mananci carnea aia data prin faina si prajita, chioara asa, doar cu zeama aia de la vin, fara un sos, acolo, si o garnitura? Fac si eu escalop dar ii fac un sos de rosii cu ciuperci si il mancam cu o garnitura de orez sau de cartofi sau chiar cu mamaliga ca merge foarte bine cu sosul meu.

(0) (0) Abuz
merceleo, 20/05/2017

Cum o sa bati carnea cu facaletul? Cu facaletul il bati pe barbatu-tau cand vine beat de la crasma!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
1 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
8 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Roșii confiate în friteuza cu aer
Roșii confiate în friteuza cu aer
2 porții
37 min
Foarte ușor
Rețetă Foccacia cu rosii cherry
Foccacia cu rosii cherry
6 porții
4 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Sucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumusete Sucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumusete Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează